Ismeretterjesztés

Cikkek és blogbejegyzések a kutatásaim, tapasztalataim alapján

Ismeretterjesztés2023-10-11T11:36:19+00:00

Alaplé

Mit érdemes tudni az alaplevekről? Népi nevén az erőleves marha vagy csirke csontokból, zöldségekből készített lé, mely könnyen emészthető formában magas ásványi anyag és kollagén tartalommal rendelkezik, aminek jótékony

Quinoa

Mi is az a quinoa? Egynyári, lágy szárú növény, úgynevezett álgabona, rendszertanilag nem tartozik a gabonafélékhez. Közeli rokona a cékla, spenót és az amaránt. Már az inkák is termesztették,

D-vitamin? Miért? Miért pont most?

Ahogyan egyre hidegebbek a nappalok és közeledik a tél, ezáltal csökken a napos órák száma, úgy csökken szervezetünk saját D-vitamin termelése. Az immunrendszer felvértezésében viszont elengedhetlen a megfelelő mennyiségű D-vitamin szint. Joggal vetődik fel a

    Quinoa

    Mi is az a quinoa? Egynyári, lágy szárú növény, úgynevezett álgabona, rendszertanilag nem tartozik

    D-vitamin? Miért? Miért pont most?

    Ahogyan egyre hidegebbek a nappalok és közeledik a tél, ezáltal csökken a napos órák száma, úgy csökken szervezetünk saját D-vitamin

    Tavaszi Fáradtság

    Az elmúlt napokban többen panaszkodtak fejfájásra, fáradékonyságra, ingerlékenységre, gyengeségre, noha helyesen táplálkoznak és még sportolnak is. Ez ihlette meg a

    Legutóbbi bejegyzések

    Go to Top