Quinoa
Mi is az a quinoa? Egynyári, lágy szárú növény, úgynevezett álgabona, rendszertanilag nem tartozik a gabonafélékhez. Közeli rokona a cékla, spenót és az amaránt. Már az inkák is termesztették,
D-vitamin? Miért? Miért pont most?
Ahogyan egyre hidegebbek a nappalok és közeledik a tél, ezáltal csökken a napos órák száma, úgy csökken szervezetünk saját D-vitamin termelése. Az immunrendszer felvértezésében viszont elengedhetlen a megfelelő mennyiségű D-vitamin szint. Joggal vetődik fel a
Immunerősítés, egészségmegőrzés táplálkozással? Hogyan? Mikre érdemes figyelnünk a hétkoznapjainkban?
Szervezetünk egy elképesztően összetett és komplex rendszer, hiszen megjelenésünk, kisugárzásunk figyelmünk, tudatunk és egész testünk összhangjáról szól. Felelősségünk van abban (is), hogy hogyan alapozzuk meg egészségünket, ami nagy mértékben a megfelelő táplálkozáson múlik. Mikre figyeljünk?